top of page

10-та награда за Fame Management - Маркетинг агенция на годината от Prestigious Awards 2024Така очакваното първо издание  на Prestigious Awards за България е вече факт. Този формат награди е изключително продуктивен и не случайно  се тиражира  в Англия, САЩ и Дубай , отличавайки постижения в различни сфери на бизнеса и обществения живот, като събира едни от най-впечатляващите личности, организации и бизнеси, за да им отдаде заслуженото внимание и почит. Вярваме, че този процес е значим като мотивация и поощряване и в България.


Локацията, избрана за провеждането на Prestigious Awardss 2024, бе изисканият ресторант Zingara, в който авторската кухня и безупречното обслужване впечатли всички гости. Организаторите се бяха постарали за доброто настроение с избора на винена серия Pixels, състояща се от 7 разновидности Глера Брут, Розе от Гренаш, Каберне Совиньон, Совиньон Блан, Шардоне, Регент и Сира.Водещ на събитието бе професионалният модел Екатерина Свечева, която учи pr и журналистика, а в паузите й партнираха талантливите изпълнители Мария Божинова и Венелин Каленов.

 

Изненадата на вечерта бе изпълнението на невероятната Анелия, която поздрави всички гости с една от най-известните си песни, след като заслужено й бе връчен приза в категория “Цялостни постижения в музиката”.Камерите на Code Fashion Tv и Хайлайф засякоха  адв. Биляна Тончева, в компанията на своите близки приятелки Здравка Тотева и Биляна Георгиева, собственик на Лидер.бг, отличен за най-бързо развиващата се медия. Приковаващи погледите красавици, съвместно с Марияна Маринова и Меги Савова, водеха въодушевена дискусия с д-р Бялев, също присъстващ в листата на победителите.

 

Ето и пълния списък на всички отличеси с Prestigious Awards 2024:

  1. Личностно развитие и усъвършенстване на ума - Def M

2. Винен бранд  - Pixels

3. Нов ресторант - Zingara

4. Бутикови торти - Betty Cakes

5. Дентална клиника на годината - Impression Dent / д-р Бялев

6. Фитнес с кауза - Pulse

7. Обучения по миглопластика - Malakova Lashes

8. Верига магазини - Ашколсун

9. Климатични решения - Airloc Clima

10. Агенция за недвижими имоти - Амика Консулт

11. Вътрешни декорации и озеленяване - Moss Design Studio

12. Иновативен стартъп - Shooting.bg

13. Връзки с обществеността на политически партии - Християн Гьошев

14. Цялостни постижения в музиката - Анелия

15. Маркетинг агенция - Fame Management

16. PR на годината - Радослава Миленова

17. Най-бързо развиваща се медия - Lider.bg

18. Лайфстайл предаване - Рефреш със Силвия Чалъкова

19. Светски журналист - Елизабет Методиева


Comments


bottom of page